Strona główna · Oferty pracy · Dodaj ogłoszenie · Forum · Chat · Regulamin · Reklama · Kontakt Poniedziałek, Wrzesień 06, 2010
Oferty pracy
Dolnośląskie
Kujawsko-pomorskie
Lubelskie
Lubuskie
Łódzkie
Małopolskie
Mazowieckie
Opolskie
Podkarpackie
Podlaskie
Pomorskie
Śląskie
Świętokrzyskie
Warmińsko-mazurskie
Wielkopolskie
Zachodniopomorskie

Zobacz Temat
Praca dla absolwentów i studentów | Forum absolwenci.info | Jakie kierunki studiów wybierać ?
Autor Czy wogóle chcesz iść na studia ?
Pablo
Super Administrator

Data rejestracji: 18.01.09
Dodane dnia 03-02-2009 18:56
Musisz sobie odpowiedzieć na to zasadnicze pytanie smiley Jeśli już jesteś pewien to powinieneś wybrać taki kierunek, któremu będziesz się poświęcał i który da Ci w przyszłości możliwości przyzwoitego zarabiania. Studiowanie dla samego studiowania jest dobre jeśli już masz pieniądze smiley Osobiście nie polecam kierunków humanistycznych i pedagogicznych, ale to oczywiście tylko moja opinia smiley Wydaje mi się, że absolwenci z wykształceniem ekonomicznym, informatycznym czy z zakresu PR i marketingu mają potem mniejszy problem w znalezieniu pracy. Oczywiście warto inwestować w siebie w swoją wiedzę, bo kiedyś może nam to przynieś oczekiwane wynagrodzenie finansowe i satysfakcję, ale jeśli nie masz pewności co do swoich studiów, może warto rozważyć inne możliwości. Jest przecież coraz więcej wykształconych ludzi, którzy maja teraz problemy ze znalezieniem pracy, bo np ich kierunek studiów nie przygotował ich do wymagań rynku pracy w Polsce smiley Zachęcam do dyskusji na ten temat smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Czy wogóle chcesz iść na studia ?
eda
Użytkownik

Nowy

Data rejestracji: 17.11.09
Dodane dnia 17-11-2009 16:50
NAwiazujac do PT Administratora mam duza prosbe do absolwentow germanistyki, wszelkich lat i rodzajow szkol, o uzupelnienie ponizszej ankiety:
http://www.ebadania.pl/ac895342d5dba201
posluzy mi ona do badania na temat naszych losow, ale takze do stworzenia pewnych propozycji - moze za klika lat bedzie latwiej znalezc prace po germanistyce?
dziekuje z gory!
e
Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Copyright © 2009 - 2010 www.absolwenci.info | Powered by PHP Fusion

elementy złączne hydrauliki siłowej
Kolanka i tórjniki do przewodów i rur
Złączki do węży i rur ciśnieniowych
www.bgmbozek.pl
samochód do ślubu
Piękne limuzyny na wyjątkowe okazje
Luksusowe auta z barkiem i video